Close this search box.
logo tafeltennisvereniging Sorry in Stroe

TTV Sorry Stroe

Ontdek de gezelligheid en sportiviteit van tafeltennis

Of je nu een ervaren speler bent of net begint, bij ons vind je een gezellige en enthousiaste groep mensen die jouw passie voor tafeltennis delen of bijbrengen.

Waarom kiezen voor Tafeltennisvereniging ‘Sorry’?

Gezellige sfeer

Bij Tafeltennisvereniging ‘Sorry’ draait het niet alleen om winnen, maar vooral om samen genieten van het spel. Onze leden vormen een hechte groep waarin iedereen zich thuis voelt.

Voor alle niveaus

Of je nu beginner bent of een ervaren speler, bij ons vind je trainingen en wedstrijden die aansluiten bij jouw niveau. We helpen je graag om je vaardigheden te verbeteren.

Begeleiding

Veel van onze leden hebben ondertussen jarenlange ervaring en bieden nieuwe leden begeleiding. Hierdoor kun je snel vooruitgang boeken en nog meer plezier beleven aan tafeltennis.

Regelmatige toernooien en evenementen

Naast de reguliere trainingsavonden organiseren we regelmatig toernooien en gezellige evenementen. Dit zorgt voor afwisseling en extra uitdaging.

Previous slide
Next slide

Meld je nu aan!

Wil jij ook deel uitmaken van onze gezellige tafeltennisvereniging? Vul dan onderstaand formulier in en meld je aan voor een proefles. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Aanmeldingsformulier