Search
Close this search box.
logo tafeltennisvereniging Sorry in Stroe

TTV Sorry Stroe

Glas Voorthuizen staat klaar als Glashandel Barneveld en omstreken voor uiteenlopende glasdiensten. Wilt u aan de slag met glas isolatie? Of wilt u glas laten buigen? Deze diensten, en nog veel meer, leveren wij u. Met jarenlange ervaring kunt u bij ons rekenen op kwalitatief glas. Maatwerk is altijd mogelijk!

Van Manen & Visser Haarden is al meer dan 15 jaar gevestigd aan de Lorentzstraat 8a te Harderwijk en heeft ruim 30 jaar ervaring in de haardenbranche. Vanuit deze centraal gelegen locatie zijn wij werkzaam in geheel Nederland. Zo zijn wij gespecialiseerd in het installeren van rookkanalen, schouwen en hout- en gaskachels. Ook kunt u bij ons terecht voor alle accessoires die benodigd zijn rondom het stoken van haarden en het leveren en leggen van parketvloeren.

Campus ontzorgt particulieren, bedrijven, aannemers, overheden, scholen en zorginstellingen in heel Nederland bij het creëren en onderhouden van aangename woon- en werkomgevingen. We zijn ook graag uw totaalinstallateur!

De kracht van Campus? Die zit in de hoogwaardige kennis en jarenlange ervaring van meer dan 60 werkvoorbereiders, technisch tekenaars, projectleiders, loodgieters, elektriciens en servicemonteurs. Door onze gecombineerde expertise in elektrotechniek, werktuigbouwkunde en regeltechniek komen we tot betere oplossingen die meer comfort geven, minder gevoelig zijn voor storingen en grotere besparingen opleveren.

Optimaal ontspannen in uw privé zwembad of spa? Dat kan! Hartog Outdoor Living uit Stroe is een kleine specialistische onderneming die zich richt op de verkoop, aanleg en het onderhoud van zwembaden en spa’s. Markwin den Hartog, eigenaar: “Wij zijn voornamelijk actief in de luxere privébaden en openbare zwembaden op vakantieparken bijvoorbeeld. Maar ook renovatie van uw zwembad behoort tot de mogelijkheden bij Hartog Outdoor Living.”

Onze klanten genieten thuis dagelijks van betrouwbare luxe. Sinds 2008 leveren, plaatsen, onderhouden en renoveren wij zwembaden, spa’s en sauna’s. De mogelijkheden zijn eindeloos. Of het nu gaat om een fantastisch zwembad met sprankelend helder water of lekker ontspannen in een warme spa met familie of vrienden, waarbij u omgeven bent door de vele kleuren van rustgevende ledverlichting.